The Burning Legion Has Returned

Til at få tæsk af birdies!

Så er legion her snart, og “Bird is the Word” står klar til startskuddet.
Vi er for alvor opstemt til den store omgang progression raiding igen, noget de fleste har savnet efter en lang omgang Hellfire Citadel farming.

I legion vil vi i hvert fald sætte større, bedre samt vildere forventninger til raiding end der blev i WoD. Humøret er i hvert fald højt for dette, og de fleste sidder helt ude på kanten af stolen til denne expantion’s launch simpelthen bare at for komme i gang med nyt content.

Det ser blandt andet også ud til blizzard har taget vores(Wow Community) kritik til efterretning, og har tænkt sig at leve op til forventningerne og kunne tilbyde en expantion uden “content droughts”.  Nu må vi se om blizzard kan holde hvad de lover, uanset hvad ser legion ud til at blive en awesome expantion.

En ting er dog sikkert, vi her i Bird er klar til det vilde ræs i starten, og det kan ses med den effort som bliver langt for dagen gennem forberedelse til launch.
Alle diverse guides blevet nærstuderet, betaen er blevet gennemtestet og artifact våben slidt ned, intet skal misses når legion starter. Det også derfor vi forventer et 110% optimalt hold af dedikerede spillere til Legion for at placere os på toppen af ranglisten indenfor 3 dags guilds i verden.

 

Legionillidan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *