Mythic Archimonde død, rank 250, WoD overstået.

Der har været høj morale fra start til slut af denne expantion, hvilket blandt andet har resulteret i nogle ganske solide samt flotte rankings. Vi kan nu se tilbage på hvordan vi overordnet har klarede os gennem Warlords of Draenor, en sløv start men en “okay” acceptabel slutning som vi forventer skal forbedres til næste expantion, hvor blizzard har lovet os Drager og Demon Jægerer.

Progressionen i Hellfire Citadel samt Blackrock Foundry, har haft ekstra fart over feltet stortset hele vejen op til de sidste par bosser, såsom Blackhand & Mannoroth/Archimonde. Det var først her det viste sig at blive del svære, ikke blot fordi bosserne krævede mere, men fordi vi mistede en del core-raiders til IRL-livets strabadser.
Men på trods af diverse setup mæssige uheldigheder gik vi ind til end-bosserne med oprejst pande uden at lade os besejre af de få roster issues. Det krævede dog lidt mere end vi måske først ville indrømme da vi startede på Archimonde, og det endte også med at vi måtte revurdere og re-kalibrere vores taktik flere gange for at få det resultat vi søgte.

Det var dog ultimativt det rigtige mind-set som sikrede os dette afsluttende kill i Hellfire Citadel.

Vi kan nu endelig ånde lettet op da det eneste vi mangler er at farme ham til døde sådan ca. 9000 gange, dog skulle det ikke blive et problem med en stærk opstilling af motiverede bird raiders.
Forhåbentligt får vi en masse nye ansigter ind henover de kommende måneder, som skal sikre at “Bird is the Word” forbliver en af de stærkeste danske WoW guilds i fremtiden.

Mythic Archimonde

One Response to “Mythic Archimonde død, rank 250, WoD overstået.

  • Jaaaaaaaaaa! fordi “Niaz” var med på killet xD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *