Rekruttering

Bird has been around pretty much since the end of TBC.

If you want solid progress, and not brute force 5-6 days a week “we fail until the boss falls asleep” raiding, then write us an application.

You will be joining a guild with a very dedicated bunch of officers and players.

Keep in mind that Bird is a Danish guild. If you want to apply, you have to either be danish, or be able to understand danish.

Raid schedule:

Torsdag: 19:00-23:00
Søndag: 19:00-23:00
Tirsdag: 19:00-23:00

– Vi har onsdag med som raid dag i starten af alle nye raids som udkommer.
– Der forventes man kan planlægge sit IRL-liv udenom de 3 faste raid dage, oversat til en forventning på 95% aktivitet i de førnævnte tidsrum.

Forventninger til dig:

Du er altid velforberedt til raids!
Vi gider ikke wipe løs til boss egenskaber, fordi alle lige skal prøve X mechanic.
Du skal kunne have en klar idé om hvordan du vil reagere på en mechanic du har læst om/set en video med, før situationen opstår.
-og iøvrigt lære af andres fejl sammen med dine egne.
Derudover skal du kunne tage konstruktiv kritik. Vi lærer nye encounters ved hele tiden at justere på det foregående try.

Kend din class!
Hav styr på theorycrafting og vær i stand til at klemme det ekstra ud der er brug for, da dine rankings forventes at kunne konkurrere et sted mellem 90-99% percentiles @ warcraftlogs.com.

Lige børn leger bedst!
Der er ikke 19 andre i raidet til at carry dig gennem content, så vi har ikke plads til at nogen i raidet falder igennem.

Vær din egen boss!

Vi forventer en voksen mentalitet på vores raids, og et mindset fokuseret på at vinde samt effektivitere/maximere output uanset rolle. Derfor ser vi du har en indre viljestyrke og lyst til at forbedre dine gamer-evner fra dag til dag.
Det samtidig vigtigt at dit “Real-life” ikke spænder ben for dit ophold, fremmøde samt performance i Guilden, som ansøger forventes det at man har styr på sit liv når der søges om et trial spot.
Vi har ikke nogen alders begrænsning som sådan, men vi tager selvfølgelig dette med i vurderingen af din ansøgning.

Udstyr!
Vi benytter Discord som voicecomm under raids. Udover at være i stand til at følge med på Discord, forventer vi, at du kan bruge din mikrofon når det er nødvendigt.
Derudover så forventer vi du har en pc der kan køre 20 mands raids uden fps drops – samt en stabil internet forbindelse.

Alt-character!
Da vi i Bird is the Word kører split-raids i starten af nyt tier, betyder det at du [b]skal[/b] have “én” alt-character klar og gearet når raidet åbner.

Classes

Vi prøver at holde os fleksible med classses til en vis grænse, derfor føler vi os også nødsaget til ikke at oplyse nærmere på hjemmesiden, hvilke class-spots som er tilgængelige eller ej.

Hvis du ønsker mere information om netop din favorit class er åben til rekruttering, kan du starte med at kigge på vores WowProgress side, men det altid bedre at kontakte en af vores officerer direkte.

Interesseret

Hvis du syntes det lyder spændende, så smid os en PM via Battletag, Discord eller Ingame.
Herefter kan vi arrangere en privat samtale gennem Discord Voice for en mere uddybet snak hvis et trial spot skulle være åbent.

Vi ser frem til at høre fra dig!

– Edevan (Edevan#2239)
– Pha (Pha#2935)
– Slinki (Slinki#2806)
– Lemmy

 

Discord Invite Link: [https://discord.gg/RsAccCz]